Customer Care Medewerker (Kerkrade) (40/32 uur)

Ben jij op zoek naar een uitdagende en gezellige functie in een dynamisch bedrijf? Wil je deel uitmaken van een klein, hecht team waar de sfeer altijd goed is? Dan is de functie van Customer Care Medewerker bij Commaxx Group in Kerkrade iets voor jou!

Wij zijn een innovatief bedrijf dat gespecialiseerd is in elektronische gadgets voor in huis. Hierbij kun je denken aan babyfoons, platenspelers, speakers of blenders. Er zijn maar weinig apparaten met een stekker die we niet verkopen! Ons team van enthousiaste professionals werkt samen om onze klanten de best mogelijke service te bieden. Als Customer Care Medewerker speel jij een essentiële rol in het behouden en verbeteren van onze klantrelaties. Door onze verschillende merken helpt je het ene moment jonge ouders hun babyfoon te instaleren en het andere moment een senior om een pakketje terug te sturen, voor afwisseling ben je bij ons aan het juiste adres!

Waarom werken bij Commaxx Group?

Bij Commaxx Group vinden we het belangrijk dat onze medewerkers zich gewaardeerd voelen en met plezier naar hun werk gaan. We bieden een prettige en informele werkomgeving, waarin we een goede balans tussen werk en privé hoog in het vaandel hebben staan. Als onderdeel van ons team kun je rekenen op:

 1. Gezellige werksfeer: Wij geloven dat een goede werksfeer bijdraagt aan het succes van ons bedrijf. Samenwerken in een positieve en ondersteunende omgeving is de sleutel tot ons succes.
 2. Vrijdagmiddagborrel: We sluiten de werkweek graag af met een gezellige borrel om het weekend goed in te luiden. Een moment om te ontspannen en informeel bij te praten met collega's.
 3. Personeelsvereniging: Meerdere keren per jaar gaan we er gezellig samen op uit, recent zijn we nog naar de Efteling geweest!
 4. Fitnessruimte en lessen: Ons kantoor beschikt over een ruime fitnessruimte waar je gebruik van kunt maken. Je kunt deelnemen aan verschillende groepslessen om actief en gezond te blijven. Zeg dat abonnement bij de sportschool dus maar op!
 5. Ontwikkeling: jouw inzet en prestaties worden bij ons snel herkend. Wil je carrière maken? Bij ons ben je aan het juiste adres!

Functieomschrijving:

Als Customer Care Medewerker ben je het eerste aanspreekpunt voor onze klanten. Je helpt hen bij vragen, klachten en verzoeken, en zorgt ervoor dat ze tevreden zijn met onze dienstverlening. Je taken omvatten onder andere:

 • Professioneel en vriendelijk beantwoorden van inkomende telefoontjes, e-mails en berichten van klanten.
 • Oplossen van klantproblemen en escalaties, waarbij je altijd streeft naar de beste oplossing voor de klant én het bedrijf.
 • Registreren van klantinteracties en het bijhouden van klantgegevens in ons systeem.
 • Samenwerken met andere afdelingen om de klanttevredenheid te verhogen en processen te verbeteren.

Profiel van de ideale kandidaat:

 • Uitstekende communicatieve vaardigheden en een klantgerichte instelling.
 • Probleemoplossend vermogen en stressbestendigheid.
 • Goede organisatorische vaardigheden en nauwkeurigheid.
 • Affiniteit met consumentenelektronica is een pré, wij leren jou de rest
 • Een teamspeler die ook zelfstandig kan werken.
 • Beheersing van de Nederlandse en Duitse taal.

Herken jij jezelf in dit profiel en ben je enthousiast geworden over de Commaxx Group? Aarzel dan niet langer en stuur je sollicitatiebrief en cv naar jobs@commaxxgroup.com. We kijken uit naar jouw sollicitatie!