Preventiemedewerker

GEZOCHT: PREVENTIEMEDEWERKER - COMMAXX GROUP KERKRADE

Het Commaxx team wordt elke week weer een beetje groter, waardoor wij als organisatie ook mee moeten groeien. Om de veiligheid en gezondheid van alle collega’s te bewaken zijn wij op zoek naar een Preventiemedewerker.

WAT DOET EEN PREVENTIEMEDEWERKER?

Een Preventiemedewerker ondersteunt de werkgever bij de zorg voor de dagelijkse veiligheid en gezondheid. De Preventiemedewerker heeft kennis van de arbeidsrisico's van de organisatie en van de te nemen preventieve maatregelen. Zij zijn deskundige medewerkers binnen het bedrijf die adviseren over de arbeidsomstandigheden.

Preventiemedewerkers zijn betrokken bij het opstellen van de Risico Inventarisatie en Evaluatie (RI&E) en het bijbehorende plan van aanpak. Ook spelen zij een belangrijke rol bij het uitvoeren van de maatregelen die voortkomen uit het plan van aanpak. Daarnaast zijn zij het aanspreekpunt voor alle werknemers op het gebied van veiligheid, gezondheid en het verkleinen van risico’s op de werkvloer.

CURSUS

Je volgt een cursus Preventiemedewerker. Deze cursus duurt 1 dag (of twee dagdelen), hier word je volledig voorbereid op je rol als Preventiemedewerker. Je leert over de wetgeving en de regelgeving op het gebied van veiligheid en gezondheid. Ook leer je over de taken van de Preventiemedewerker bij het uitvoeren van de Arbo maatregelen en krijg je uitleg over het opstellen en uitvoeren van een Risico Inventarisatie en Evaluatie (RI&E). Je kunt deze cursus onder werktijd volgen en Commaxx betaalt de kosten van deze cursus.

IETS VOOR JOU?

Wil jij deze verantwoordelijkheid op je nemen en mee gaan helpen om de Commaxx organisatie nog veiliger te maken? Kun jij goed samenwerken en heb jij affiniteit met veiligheid en preventie? Wil jij Preventiemedewerker worden en de bijbehorende cursus volgen? Dan horen wij graag van jou!

Alle aanmeldingen mogen worden verstuurd naar hr@commaxxgroup.com
De deadline om je aan te melden is vrijdag 14 juni 2024.