Stage - Grafisch designer

Ben jij visueel ingesteld en wil je het creatieve brein zijn in een moderne omgeving van één van de grootste internationale spelers in consumentenelektronica?
Dan is een stage als Grafisch Designer binnen de marketing afdeling van Commaxx écht iets voor jou! In deze veelzijdige functie ben je breed inzetbaar. Je bouwt samen met je collega's van marketing, productmanagement én e-commerce aan onze marketing, branding en presentatie van onze corporate organisatie Commaxx, haar merken en de aan de merken verbonden producten en diensten.

 

WIE ZIJN WIJ

Commaxx is een dynamische organisatie die onder de verschillende merken; Lenco, Gastronoma, Alecto, Melissa en Fysic, consumentenelektronica ontwikkelt en verkoopt aan grote nationale en internationale retailers. De directe verkoop aan de consument gaat via diverse online platforms. Onder andere onze eigen webshops en marketplaces.

 

De organisatie telt momenteel ca. 150 medewerkers, verdeeld over het nieuwe hoofdkantoor in Kerkrade, de vestiging in Den Bosch, Mönchengladbach (DE), Lystup (DK) en Kowloon (HK). Samen bedienen we een nog altijd groeiend netwerk van verkooppunten in ruim 50 landen. Je werkzaamheden zullen uitgevoerd worden vanaf ons kantoor in Kerkrade.

 

INHOUD VAN DE FUNCTIE
Als Stagiair Grafisch Designer denk je mee over de uitstraling, visuele communicatie en vormgeving van drukwerk- en/of digitale uitingen voor Commaxx en haar internationale merken. Je bent iemand die een ontwerpuitdaging vanaf de wortel aanpakt, inhoudelijk daarover nadenkt en komt met een totaaloplossing die je weet om te zetten in creatieve uitingen. De ene dag ben je bezig met materialen voor beursstands/evenementen of ontwerp je in samenwerking met je collega’s een productverpakking en POS-materialen, de andere dag denk je samen met het team mee over (crossmediale) marketing/branding campagnes en middelen ten behoeve van onze positionering, merken en doelgroepen.

 

Daarnaast draag je zorg voor de in- en externe communicatie, bewaak je onze huisstijlen en ondersteun je bij in- en externe evenementen die binnen onze afdeling op het pad komt.

Oftewel; geen enkele dag is hetzelfde binnen onze veelzijdige organisatie.

 

WIE BEN JIJ

  • Je bent student MBO/HBO (Visuele) communicatie of Vormgeving, leerjaar 3 of 4
  • Je hebt affiniteit met digitale vormgeving en/of drukwerk;
  • Je hebt affiniteit met branding en interesse in marketing;
  • Je bent bekend met de Adobe Creative Cloud (vooral Photoshop, Illustrator en InDesign);
  • Je hebt affiniteit met of interesse in fotografie en/of video voor het realiseren van (product)content, die je om weet te zetten naar visuele communicatie uitingen;
  • Goede beheersing van de Nederlandse taal, beheersing van de Engelse en/of Duits taal is een pré;

 

WIJ BIEDEN

  • Een veelzijdige stage in een internationaal bedrijf waar je veel mag zien, ontwikkelen en leren
  • Een ergonomische werkplek in een gloednieuw kantoor;
  • Een dynamisch team met collega’s die samen met jou van aanpakken houden, maar waarin er zeker ook ruimte is voor gezelligheid tijdens de vrijdagmiddagborrel in onze bedrijfskantine of op ons dakterras;
  • Mogelijkheid tot sporten in onze eigen Commaxx Gym met professionele personal training;


BEN JIJ DE GRAFISCH DESIGNER DIE WE ZOEKEN?
Stuur dan snel je creatieve CV, portfolio en motivatie naar jobs@commaxxgroup.com ter attentie van Philomena Quaedvlieg. Mocht je vragen hebben na aanleiding van de vacature, kun je ook direct contact opnemen via: +31 (0)45 5 280 383