Over ons

Commaxx

Over ons

Commaxx is een bedrijf in de ontwikkeling, productie en verkoop van (smart choice) consumentenelektronica aan nationale en internationale retailers en importeurs onder verschillende merken.

De merken van Commaxx; Lenco, Alecto, Melissa, Gastronoma, Fysic en Nedis,  worden over de hele wereld verkocht.
In de landen waar geen verkooporganisatie is gevestigd, vindt de verkoop plaats via lokale distributeurs of rechtstreeks via onze eigen webshops en marketplaces aan de consument.
Het aantal landen waarin de Commaxx-merken vertegenwoordigd zijn, blijft groeien.

Sinds onze oprichting in 1994 hebben wij door een proactief beleid langdurige relaties met onze klanten opgebouwd. Wij geloven in enthousiasme, no-nonsense, professionaliteit en loyaliteit in onze samenwerkingen. De communicatielijnen zijn kort en er wordt intensief samengewerkt tussen de verschillende disciplines.

Sinds de oprichting van Commaxx kiezen wij er al voor om onze klanten en leveranciers als vrienden te behandelen. Wij streven naar de meest efficiënte, oprechte en eerlijke dienstverlening aan iedereen die met ons in contact komt. Daarom werken wij volgens ons FRIENDS principe.

Fast & Flexible (Snel & Flexibel)
De bouwstenen van ons voortdurende succes; snel, flexibel met aanpassingsvermogen. Deze zijn essentieel om in te spelen op de veranderende behoeften van onze klanten en om ons een weg te banen door de onvoorspelbare marktontwikkelingen waarin wij opereren. Dankzij deze bouwstenen blijven we ook goed op de hoogte van de stand van zaken, de veranderende behoeften en nieuwe technologieën, zodat we onze klanten beter en sneller van dienst kunnen zijn als een dynamisch en bloeiend bedrijf.

Reliable (Betrouwbaar)
Vertrouwen is ons alles waard. Wij werken met officiële normen en processen. Bovendien worden fabrieken, zonder uitzonderingen, regelmatig geïnspecteerd. Tijdens deze inspecties wordt expliciet aandacht besteed aan de arbeidsomstandigheden op de locatie, maar ook aan de sociale werkomstandigheden en veiligheidsaspecten van de lokale werknemers. Commaxx distantieert zich onvoorwaardelijk van elke vorm van kinderarbeid; Kinderarbeid wordt door Commaxx niet getolereerd.

Innovative (Innovatief)
Bij Commaxx streven we ernaar om onze producten te onderscheiden door creativiteit en passie, door te innoveren en door producten van de hoogst mogelijke kwaliteit te leveren. We denken na over onze toekomst en we vinden niet alleen onszelf maar ook onze producten elke dag opnieuw uit.

Commaxx werkt voortdurend aan innovatieve toepassingen in haar productontwikkeling. Wij proberen voortdurend innovatieve producten toe te voegen aan ons product portfolio. Commaxx ontwikkelt ook OEM-producten voor haar klanten. Specifiek voor de klant gemaakte OEM producten met specifieke interface set-ups, software functionaliteit, en brand labeling.

Exceeding expectations (Verwachtingen overtreffen)
Wij streven altijd naar de hoogste en de beste service. Kwaliteit is onze topprioriteit om onze diensten voortdurend te verbeteren en de verwachtingen van externe partners en onze klanten te overtreffen, zodat we het beste uit onze service kunnen halen en uiteindelijk het beste resultaat en eindproduct kunnen bereiken.

No nonsense
Wij streven ernaar onze beloften na te komen, de ogen en oren van alle betrokkenen te openen en al onze klanten met een open geest en zonder vooroordelen van dienst te zijn.

Wij streven altijd naar het hoogste niveau, kwaliteit is onze topprioriteit om onze dienstverlening continu te verbeteren en de verwachtingen van externe partners en onze klanten te overtreffen.

Durable (Duurzaam)
Commaxx is van mening dat wij, als fabrikant van consumentenelektronica, een belangrijke rol spelen op het gebied van duurzaamheid en de maatschappelijke relevantie van onze acties. Daarom probeert Commaxx altijd milieuvriendelijke componenten te gebruiken in haar producten en houden we ook rekening met de recycleerbaarheid aan het einde van de levensduur van een product. Commaxx past op veel producten 'Eco Design' toe, wat betekent dat bijvoorbeeld batterijen na afloop van de levensduur apart van het product kunnen worden verwijderd en op verantwoorde wijze kunnen worden gerecycled. Maar ook door te streven naar het installeren van technologieën die het mogelijk maken om het energieverbruik in zowel de stand-by- als de bedrijfsmodus tot een minimum te beperken.

Service
Als professioneel bedrijf met kwaliteitsproducten werken wij elke dag aan de totale tevredenheid van onze klanten. Om dit niveau van tevredenheid te behouden, ondersteunen wij onze klanten op alle mogelijke manieren.

Ook in de nazorg besteedt Commaxx veel aandacht aan kwaliteit. Zo hebben wij nog steeds reserveonderdelen van producten beschikbaar voor vervanging of reparatie. Gebruikers kunnen daardoor langer van het product genieten. Bij Commaxx bent u van harte welkom met uw verzoeken, vragen of klachten. Wij proberen u zo snel mogelijk te helpen.

Onze merken