Ontdek ons brede assortiment

Onze merken

Lenco
Lenco staat al meer dan 75 jaar synoniem voor Zwitserse technische precisie op het gebied van hifi en consumentenelektronica.
Lenco.com
Alecto
Slimme producten voor de juiste prijs die het leven makkelijker, veiliger en comfortabeler maken. Dat is waar Alecto al meer dan 45 jaar voor staat.
alectobaby.nl alectohome.nl
Fysic
Fysic ontwikkelt elektronische producten met een eigen twist. Onnodige features worden weggelaten, zodat een gebruiksvriendelijk product overblijft. De producten zijn eenvoudig te bedienen en prettig in gebruik.
fysic.nl
Trebs
Het Trebs-assortiment kenmerkt zich door een reeks hoogwaardige comfortverhogende producten, een hoog gebruiksgemak en een prachtig design.
trebsshop.com
Gastronoma
Gastronoma is een productlijn die zich richt op foodliefhebbers en hobbygastronomen met oog voor eerlijk design, sterke eigenschappen en hoge productkwaliteit.
gastronoma-shop.nl
Melissa
Melissa bestaat uit een uitgebreid en verstrekkend productassortiment dat alle productgroepen binnen de elektrische huishoudapparaten omvat.
melissa-online.nl
Nedis
Nedis is al meer dan 40 jaar toonaangevend op de markt voor consumentenelektronica. Wij bieden onze partners een gevarieerd en winstgevend aanbod van elektronica-gerelateerde oplossingen voor hun klanten.
nedis.com