STAGE VACATURE – MARKETING + COMMUNICATIE MEDEWERKER

Ben jij een student Marketing & Communicatie en wil je het creatieve brein zijn in een moderne omgeving van één van de grootste internationale spelers in consumentenelektronica?
Dan is een stage bij de marketing afdeling van Commaxx écht iets voor jou! In deze veelzijdige rol ben je breed inzetbaar. Je bouwt samen met je collega's van marketing, productmanagement én e-commerce aan onze marketing, branding en presentatie van onze corporate organisatie Commaxx, haar merken en de aan de merken verbonden producten en diensten. Je ziet en leert veel.

WIE ZIJN WIJ

Commaxx is een dynamische organisatie die onder de verschillende merken; Lenco, Gastronoma, Alecto, Melissa en Fysic, consumentenelektronica ontwikkelt en verkoopt aan grote nationale en internationale retailers. De directe verkoop aan de consument gaat via diverse online platforms. Onder andere onze eigen webshops en marketplaces.

De organisatie telt momenteel ca. 150 medewerkers, verdeeld over het nieuwe hoofdkantoor in Kerkrade, de vestiging in Den Bosch, Mönchengladbach (DE) en Kowloon (HK). Samen bedienen we een nog altijd groeiend netwerk van verkooppunten in ruim 50 landen. Je werkzaamheden zullen uitgevoerd worden vanaf ons kantoor in Kerkrade.

INHOUD VAN DE FUNCTIE

Als medewerker marketing & communicatie denk je mee en ondersteun je bij het uitbreiden en in stand houden van de naamsbekendheid van het bedrijf, merken en daaraan verbonden producten, diensten, faciliteiten en arrangementen bij gedefinieerde doelgroepen.
Je brengt onze producten en diensten onder de aandacht en bedenkt mede met het team hiervoor crossmediale marketing/brandingcampagnes en geschikte communicatiemiddelen ten behoeve van onze positionering, merken en doelgroepen.
Je ontwikkelt content om onze corporate organisatie, merken en daaraan verbonden producten en diensten onder de aandacht te brengen.

Daarnaast draag je zorg voor de in- en externe communicatie, bewaak je onze huisstijlen en ondersteun je bij in- en externe evenementen die binnen onze afdeling op het pad komt.

Oftewel; geen enkele dag is hetzelfde binnen onze veelzijdige organisatie.

WIE BEN JIJ

 • Je bent student MBO/HBO Marketing en Communicatie (of gerelateerd aan) leerjaar 3 of 4;
 • Je hebt affiniteit met Branding en interesse in Marketing;
 • Je bent bekend met het programma Canva;
 • Je hebt affiniteit met contentmarketing;
 • Je vindt schrijven (Copywriting) leuk;
 • Je bent een organisator en neemt graag initiatief;
 • Je hebt affiniteit met- of interesse in fotografie en/of video voor het realiseren van (product)content, die je om weet te zetten naar visuele communicatie uitingen;
 • Goede beheersing van de Nederlandse taal, beheersing van de Engelse en/of Duits taal is een pré;

WIJ BIEDEN

 • Een veelzijdige stage in een internationaal bedrijf waar je veel mag zien, ontwikkelen en leren
 • Een ergonomische werkplek in een gloednieuw kantoor;
 • Een dynamisch team met collega’s die samen met jou van aanpakken houden, maar waarin er zeker ook ruimte is voor gezelligheid tijdens de vrijdagmiddagborrel in onze bedrijfskantine of op ons dakterras;
 • Mogelijkheid tot sporten in onze eigen Commaxx Gym met professionele personal training;


BEN JIJ DE STUDENT DIE WE ZOEKEN?

Stuur dan snel je creatieve reactie of motivatie naar Philomena Quaedvlieg. Mocht je vragen hebben dan kun je ook direct contact opnemen via: +31 (0)45 5 280 383

jobs@commaxxgroup.com t.a.v. Philomena Quaedvlieg

Meet us at IFA 2024

Deze site wordt beschermd door recaptcha en het privacybeleid en de servicevoorwaarden van Google zijn van toepassing.